Over Ons

We wonen in het prachtige dorp Renswoude. Renswoude ligt dichtbij Barneveld,Veenendaal en Ede (provincie Utrecht) Ons gezin bestaat uit vier personen. Mijn man Johan onze dochter Simone en mijn zoon Mike en ikzelf Anita.

Hoe het allemaal begon.

Ik kreeg van mijn vriendin een langharige kitten en daar is het mee begonnen. Ik kwam erachterdat katten wel erg leuk zijn en natuurlijk lief.Maar al snel werd besloten dat onze kat wel erg alleen was,en er moest een vriendinnetje bij komen. Persoonlijk vind ik de Oosterse kat prachtig met haar groene ogen en slanke en sierlijke houding. Maar ook de Siamees is geweldig met sprekende blauwe ogen en ook het slanke, sierlijke, speelse en lieve aanhankelijke karakter.

En het mooiste is dat de Siamees en Oosterse korthaar graag praten. Zo kwam onze oosterse korthaar Angel hier. De fokker van Angel vroeg of we een keertje naar de show wilde gaan, omdat Angel zo mooi van kleur is. Zo gezegd zo gedaan.Na de eerste show waren we letterlijk verliefd op dit ras en zo werd er besloten om bij Angel een keer een nestje te nemen.Dit vonden we prachtig en het is en blijft een wonder als het geboren wordt en je ziet het opgroeien. Af en toe gaan we met onze katten naar de show.Uitslagen van de show en wanneer we weer gaan kunt U vinden bij shows.